Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Judy Ms. Judy
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:00-86-13710157069 email:info@sz-dituo.com.cn
Produk Artikel
Tentang Kami

Shenzhen Dituo Electronic Co., Ltd.is produsén diffuser Scent, diffuser aroma ultrasonic, humidifier, master NM Face sareng purifier hawa anu umumna dianggo di hotel, spa, klub, kantor, bumi pribadi sareng bahkan di Kendaraan.

Merek perusahaan: DITUO

Waktu anu didirikeun: Feb.2011

Lantai lantai: 16,000 sqm

Lokasi: Shenzhen Baoan

Karyawan: 200-500 jalma

Kapasitas bulanan: sakitar 300.000 unit

Kauntungan:

* Langkung 8 taun pabrik khusus dina diffuser aroma

* Pangalaman Ékspor euyeub (leuwih ti 75 nagara)

* Tim penjualan super-alus teuing (profésional pra / saatos jasa penjualan)

* Disampurna R&D Tim (biasana 2-3 produk anyar unggal saparapat)

* Ditampa kanggo ODM & OEM * Sertipikat: ISO9001,2015, CE, FCC & ROHS

* Kualitas anu dipercaya: 100% Uji Drop, uji sepuh & OCCT sateuacan pengiriman

DITUO, ti mimiti nyiptakeunana, merek nyiptakeun nyiptakeun lingkungan anu séhat sareng kahirupan bumi anu saé. Éta museurkeun kana inovasi sareng pembuatan produk aromaterapi sareng produk aromaterapi, anu tujuanana pikeun nyayogikeun produk kualitas sareng jasa anu saé pikeun masarakat. Satiap produk DITUO dipikacinta ku konsumen, narjamahkeun harmoni sareng hakekat "kahirupan kaséhatan kalayan aroma, nikmati murni sareng seger".

Website Dituo: www.sz-dituo.com

Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Tentang Kami

Shenzhen Dituo Electronic Co., Ltd.is produsén diffuser Scent, diffuser aroma ultrasonic, humidifier, master NM Face sareng purifier hawa anu umumna dianggo di hotel, spa, klub, kantor, bumi pribadi sareng bahkan di Kendaraan.

Merek perusahaan: DITUO

Waktu anu didirikeun: Feb.2011

Lantai lantai: 16,000 sqm

Lokasi: Shenzhen Baoan

Karyawan: 200-500 jalma

Kapasitas bulanan: sakitar 300.000 unit

Kauntungan:

* Langkung 8 taun pabrik khusus dina diffuser aroma

* Pangalaman Ékspor euyeub (leuwih ti 75 nagara)

* Tim penjualan super-alus teuing (profésional pra / saatos jasa penjualan)

* Disampurna R&D Tim (biasana 2-3 produk anyar unggal saparapat)

* Ditampa kanggo ODM & OEM * Sertipikat: ISO9001,2015, CE, FCC & ROHS

* Kualitas anu dipercaya: 100% Uji Drop, uji sepuh & OCCT sateuacan pengiriman

DITUO, ti mimiti nyiptakeunana, merek nyiptakeun nyiptakeun lingkungan anu séhat sareng kahirupan bumi anu saé. Éta museurkeun kana inovasi sareng pembuatan produk aromaterapi sareng produk aromaterapi, anu tujuanana pikeun nyayogikeun produk kualitas sareng jasa anu saé pikeun masarakat. Satiap produk DITUO dipikacinta ku konsumen, narjamahkeun harmoni sareng hakekat "kahirupan kaséhatan kalayan aroma, nikmati murni sareng seger".

Website Dituo: www.sz-dituo.com

Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Related Products list

imah

Phone

Skype

panalungtikan