Komunikasi karo Supplier? Supplier
Judy Ms. Judy
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:00-86-13710157069 Email:info@sz-dituo.com.cn
Home > Produk > Woodus diffuser > Semprotan Humid Pengarang Minyak Kayu Penting
Semprotan Humid Pengarang Minyak Kayu Penting
Semprotan Humid Pengarang Minyak Kayu Penting
Semprotan Humid Pengarang Minyak Kayu Penting
Semprotan Humid Pengarang Minyak Kayu Penting
Semprotan Humid Pengarang Minyak Kayu Penting
  • Semprotan Humid Pengarang Minyak Kayu Penting
  • Semprotan Humid Pengarang Minyak Kayu Penting
  • Semprotan Humid Pengarang Minyak Kayu Penting
  • Semprotan Humid Pengarang Minyak Kayu Penting
  • Semprotan Humid Pengarang Minyak Kayu Penting

Semprotan Humid Pengarang Minyak Kayu Penting

    Unit Price: USD 7.54 - 8.46 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 5 Dina

Dhasar Info

Model No.: DT-1629

Style: Portable

Type: Ultrasonic

Usage: Home, Industry, Other

Certification: RoHS, ISO, Other, CE

Humidity Control: Manual

Humidification Method: Mist Discharge

Power Type: AC Source

Timing Function: With Timing Function

Water Shortage Power-off Protection: With Water Shortage Power-off Protection

Service: OEM/ODM/OBM

Material: PP ABS

Color: Light/dark Wood Grain

Application: Indoor Diffuser

Ultrasonic Rate: 2.4MHZ

Power: 10W

Voltage: DC 24V 500mA

Capacity: 150ml

Mist Output: 25-35ml/h

Working Time: 4-6 Hours

Additional Info

Packaging: Kothak batin lan karton Master

Produktivitas: 300000 pieces per month

Brand: DITUO

Transportasi: Ocean,Land,Air,DHL/UPS/FEDEX

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 300000 pieces per month

Certificate: ISO9001, CE, ROHS, FCC

Kode HS: 8509809090

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

semprotan kayu sulam diffuser pelembap penting minyak

  • Desain Unik: Kanthi desain pasu kembang lan bijil kayu klasik, nggawe aroma diffuser wangi iki apik banget, katon apik.dijupuk minyak esensial sing paling disenengi supaya ruangan scent.it sing seger bakal ngisi ruang kanthi aroma sing apik banget. minangka potongan hiasan, cocog kanggo hiasan apa wae.
  • Mini Humidifiser 7 Lampu LED Soothing: Werna bisa dibahe utawa dipasang menyang siji warna tetep. saben warna duwe rong pilihan cahya: dim lan padhang. Cahya alus nggawe suasana sing tenang lan romantis. uga wengi sing sampurna kanggo ruangan bayi.
  • Setel Timer lan Otomatis mati: mode setelan wektu 3: 1H / 3H / mode terus. Air Humidifier ngasilake kelembapan nganti 25-35ml saben jam, bisa nganti 4-6 jam output terus. Diffuser kayu kanthi otomatis dipateni nalika banyu metu.
  • Super Quiet: Teknologi ultrasonik sing diowahi, diffuser ultrasonik iki sepi banget nalika digunakake. menehi kabus sing apik lan lancar sing bisa nglereni lan mbasahi kulit garing lan dikepung nalika mangsa. iku uga mbantu sampeyan ambegan luwih apik nalika turu karo kondisioner udhara.
  • Materi Kualitas Premium: diffuser mini iki digawe saka bahan-bahan PP materials.ultra-high, aman, lan eco, padha karo botol bayi.

Gambar Ultrasonik Aroma Humidifier:

led usb humidifiermini usb humidifierusb mini humidifierportable usb humidifier

Operasi Humidifier Minyak Penting:

mini usb air humidifierportable humidifier usb

Aplikasi Kelembapan Kelembapan Kelangan:

mini humidifier

Cathetan:

1. Mangga milih Lenga Penting Water-Soluble kanggo pengalaman sing luwih apik.
2. Kanggo akeh banyu bisa nyebabake bledug sethithik. Mangga aja nambah banyu ing garis MAX.
3. Iki minangka diffuser minyak penting, nanging sampeyan uga bisa nggunakake minangka humidifier yen sampeyan seneng.

Kategori Produk : Woodus diffuser

Email menyang supplier iki
  • Ms. Judy
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki