Komunikasi karo Supplier? Supplier
Judy Ms. Judy
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:00-86-13710157069 Email:info@sz-dituo.com.cn
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe

Shenzhen Dituo Electronic Co, Ltd.is, produsen diffuser Scent, diffuser aroma ultrasonik, humidifier, Master NM Face lan purifier udara sing umume digunakake ing hotel, spa, klub, kantor, omah pribadi lan uga ing Kendaraan.

Merek perusahaan: DITUO

Wektu sing ditetepake: Feb.2011

Wilayah lantai: 16,000 sqm

Lokasi: Shenzhen Baoan

Karyawan: 200-500 wong

Kapasitas saben wulan: udakara 300.000 unit

Kaluwihan:

* Liwat 8 taun pabrik sing ahli diffuser aroma

* Pengalaman Ekspor Kaya (luwih saka 75 negara)

* Tim sales sing paling apik banget (layanan dodolan profesional / profesional)

* Tukang R&D Tim (biasane 2-3 produk anyar saben waktu)

* Ditampa kanggo ODM & OEM * Certificate: ISO9001,2015, CE, FCC & ROHS

* Kualitas sing bisa dipercaya: 100% Tes Drop, tes tuwa & OCCT sadurunge dikirim

DITUO, nalika wiwitan nggawe, merek ditujokake kanggo nggawe lingkungan sing sehat lan urip ing omah sing apik. Iki fokus ing inovasi lan pabrik produk aromaterapi lan aromaterapi, sing tujuane nyedhiyakake produk lan layanan sing paling apik kanggo masarakat. Saben produk DITUO disenengi para konsumen, nginterpretasikake harmoni lan alam "urip kesehatan kanthi aroma, seneng kanthi murni lan seger".

Situs web Dituo: www.sz-dituo.com

Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe

Shenzhen Dituo Electronic Co, Ltd.is, produsen diffuser Scent, diffuser aroma ultrasonik, humidifier, Master NM Face lan purifier udara sing umume digunakake ing hotel, spa, klub, kantor, omah pribadi lan uga ing Kendaraan.

Merek perusahaan: DITUO

Wektu sing ditetepake: Feb.2011

Wilayah lantai: 16,000 sqm

Lokasi: Shenzhen Baoan

Karyawan: 200-500 wong

Kapasitas saben wulan: udakara 300.000 unit

Kaluwihan:

* Liwat 8 taun pabrik sing ahli diffuser aroma

* Pengalaman Ekspor Kaya (luwih saka 75 negara)

* Tim sales sing paling apik banget (layanan dodolan profesional / profesional)

* Tukang R&D Tim (biasane 2-3 produk anyar saben waktu)

* Ditampa kanggo ODM & OEM * Certificate: ISO9001,2015, CE, FCC & ROHS

* Kualitas sing bisa dipercaya: 100% Tes Drop, tes tuwa & OCCT sadurunge dikirim

DITUO, nalika wiwitan nggawe, merek ditujokake kanggo nggawe lingkungan sing sehat lan urip ing omah sing apik. Iki fokus ing inovasi lan pabrik produk aromaterapi lan aromaterapi, sing tujuane nyedhiyakake produk lan layanan sing paling apik kanggo masarakat. Saben produk DITUO disenengi para konsumen, nginterpretasikake harmoni lan alam "urip kesehatan kanthi aroma, seneng kanthi murni lan seger".

Situs web Dituo: www.sz-dituo.com

Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Related Products list

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki