Дома> Производи> Дифузер за музички звучник> Капаче за конец 300 ml Bluetooth дифузер за музичко масло
Капаче за конец 300 ml Bluetooth дифузер за музичко масло
Капаче за конец 300 ml Bluetooth дифузер за музичко масло
Капаче за конец 300 ml Bluetooth дифузер за музичко масло
Капаче за конец 300 ml Bluetooth дифузер за музичко масло
Капаче за конец 300 ml Bluetooth дифузер за музичко масло
Капаче за конец 300 ml Bluetooth дифузер за музичко масло
Капаче за конец 300 ml Bluetooth дифузер за музичко масло

Капаче за конец 300 ml Bluetooth дифузер за музичко масло

$15.08100-999 Piece/Pieces

$14.311000-4999 Piece/Pieces

$13.69≥5000Piece/Pieces

Начин на плаќање:L/C,T/T,D/P,Paypal
Инкотерм:FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Транспорт:Ocean,Land,Air,DHL/UPS/FEDEX
Порт:Shenzhen
Атрибути на производо...

Модел бр.DT-1815M

БрендДИТУО

Capacity300ML

Power14W

StyleFloor Standing

TypeUltrasonic

UsageOther

CertificationCE

Humidity ControlManual

Humidification MethodMist Discharge

Power TypeAC Source

Timing FunctionWith Timing Function

Water Shortage Power-off ProtectionWith Water Shortage Power-off Protection

ApplicationIndoor Diffuser

VoltageDC 24V 650mA

MaterialPP ABS

ServiceOEM/ODM/OBM

FeatureBluetooth Speaker

Mist Output30-80ml/h

Working Time7 Hours

Пакување и испорака
Продажни единици : Piece/Pieces
Тип на пакет : Внатрешна кутија и главен картон
Опис на производот

Капаче за конец 300 ml Bluetooth дифузер за музичко масло

Дали сакате да ја слушате вашата омилена музика и вашиот дом или канцеларија да биде исполнет со вашиот омилен мирис, тогаш ова е bluetooth дифузорот за вас. Bluetooth звучник со одличен квалитет на звукот. Можете да ја преземете апликацијата за целосни контроли или да ја поврзете со вашата омилена дигитална музичка станица и да го пуштате она што го сакате. Музиката е многу релаксирачка што го прави овој дифузер за масло со bluetooth совршен за употреба во салони за здравје и убавина! Воодушевете се со ротирачките бои или изберете ги вашите омилени и уживајте во блаженството. Ќе се заљубите во овој ултразвучен дифузер колку и ние. Совршен подарок или купете го за вашиот дом и работа.



Создадете миризлива, музичка средина со дифузерите на арома. Dituo работи како звучник и дифузер на есенцијални масла за совршено да го спои вашиот музички избор со смирувачка ароматерапија. Вградениот звучен систем може безжично да се поврзе со вашиот уред со Bluetooth. Додадете само половина чаша вода и вашето омилено есенцијално масло за да создадете релаксирачка спа средина. Додадете дополнителен амбиент со изборните поставки за светло. Маглата автоматски ќе се исклучи кога водата ќе се намали.


best humidifierthe best home humidifierbluetooth humidifierbluetooth diffuser

diffuser speakerhome humidifier

room humidifier

Забелешка:

1. Ве молиме изберете ги есенцијалните масла растворливи во вода за подобро искуство.
2. Многу вода може да доведе до мала магла. Ве молиме не додавајте вода над линијата MAX.

3. Ова е дифузер за масло, но можете да го користите и како овлажнител ако сакате.


Сè во еден Bluetooth звучник за ароматерапија, паметен дифузер за есенцијално масло, ноќно светло за терапија со LED 7, ултразвучен навлажнувач со ладна магла, ултразвучен навлажнувач со ладна магла, дрво и автоматско исклучување без вода

За оваа ставка:

DITUO ESSENTIALS AROMATHERAPY BLUETOOTH ЗВУЧНИК ДИФУЗЕР ЗА ЕСЕНЦИЈАЛНО МАСЛА Сè-во-едно Дифузер за есенцијални масла што комбинира ароматерапија, LED светло/ноќно светло и Bluetooth музички плеер. Дифузерот Dituo содржи 300 ml вода и произведува до 30 ml влага на час. Може да работи 7-8 часа континуиран излез. Преку дифузија на воздухот, неколку капки есенцијално масло можат да испорачаат терапевтска ароматерапија низ вашата соба, истовремено прочистувајќи го воздухот и создавајќи пријатна миризлива средина.


УЛТРАЗВУЧНА МАГЛА: Маглата која користи дифузери за есенцијални масла носи јасност, спокојство и ослободување од стрес, бидејќи повторно ги оживува сувите синуси. Звучникот за навлажнувач на дифузор на масло Dituo Essentials автоматски се исклучува кога ќе истече водата. Пренослив за дома, јога, канцеларија, спа, спална соба, бебиња и детска соба. Совршена идеја за подарок за семејството и пријателите кои сакаат ароматерапија или можат да имаат корист од лекувањето со ароматерапија со нашиот дифузер за ароматерапија.


7 LED ТЕРАПИЈА СВЕТЛИНА ЗА ПРОМЕНА НА БОЈАТА. Нашето LED светло за дифузер на арома може да се постави на една, серија од седум бои за релаксирачка терапија или едноставно да се исклучи целосно за одличен ноќен сон. Исто така, нашиот дифузер за есенцијални масла за ароматерапија работи како идеална ноќна светлина и амбиентална светлина создавајќи мирна и романтична средина. Апсорпцијата на енергија од целиот спектар на обоени светла го стимулира циркулаторниот систем, имунолошкиот систем, ендокриниот систем и нервниот систем на телото.


4.0 ПОВРЗУВАЊЕ НА ЗВУЧНИК ЗА BLUETOOTH. Ја користи Smart Bluetooth пристапноста за репродукција на вашата лична листа на омилена музика или аудио книги. Совршен за јога, медитација или амбиентална музика. Наједноставното и најлесното поставување на пазарот достапно за вашиот дифузер за ароматерапија со Bluetooth. (Вклучи, синхронизирај и оди!)


СУПЕР ТИВКО. Усвоена ултразвучна технологија, нашиот дифузер за масло за ароматерапија е исклучително тивок кога работи. Испушта ултра фина и мазна магла која може да ја омекне и навлажнува сувата и испукана кожа во зима. Исто така, нашиот дифузер за воздух ќе ви помогне да дишете подобро кога спиете со вклучен клима уред.

Hotешки производи
Дома> Производи> Дифузер за музички звучник> Капаче за конец 300 ml Bluetooth дифузер за музичко масло
Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати