У дома> Продукти> Дифузьор на музикален високоговорител> Капачка за резба 300ml Bluetooth Music Oil Diffuser
Капачка за резба 300ml Bluetooth Music Oil Diffuser
Капачка за резба 300ml Bluetooth Music Oil Diffuser
Капачка за резба 300ml Bluetooth Music Oil Diffuser
Капачка за резба 300ml Bluetooth Music Oil Diffuser
Капачка за резба 300ml Bluetooth Music Oil Diffuser
Капачка за резба 300ml Bluetooth Music Oil Diffuser
Капачка за резба 300ml Bluetooth Music Oil Diffuser

Капачка за резба 300ml Bluetooth Music Oil Diffuser

$15.08100-999 Piece/Pieces

$14.311000-4999 Piece/Pieces

$13.69≥5000Piece/Pieces

Вид плащане:L/C,T/T,D/P,Paypal
Инкотерм:FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
транспорт:Ocean,Land,Air,DHL/UPS/FEDEX
порт:Shenzhen
Атрибути на продукта

Модел №DT-1815M

МаркаДИТУО

Capacity300ML

Power14W

StyleFloor Standing

TypeUltrasonic

UsageOther

CertificationCE

Humidity ControlManual

Humidification MethodMist Discharge

Power TypeAC Source

Timing FunctionWith Timing Function

Water Shortage Power-off ProtectionWith Water Shortage Power-off Protection

ApplicationIndoor Diffuser

VoltageDC 24V 650mA

MaterialPP ABS

ServiceOEM/ODM/OBM

FeatureBluetooth Speaker

Mist Output30-80ml/h

Working Time7 Hours

Опаковка & доставка
Продажба на единици : Piece/Pieces
Тип пакет : Вътрешна кутия и Master картон
Описание на продукта

Капачка за резба 300ml Bluetooth Music Oil Diffuser

Искате ли да слушате любимата си музика и да напълните дома или офиса си с любимия ви аромат, тогава това е Bluetooth дифузерът за вас. Bluetooth високоговорител с отлично качество на звука. Можете да изтеглите приложението за пълни контроли или да го свържете с любимата си цифрова музикална станция и да пуснете това, което обичате. Музиката е много релаксираща, което прави този bluetooth маслен дифузер идеален за използване в салони за здраве и красота! Бъдете хипнотизирани с въртящите се цветове или изберете любимия си и се насладете на блаженство. Ще се влюбите в този ултразвуков дифузер толкова, колкото и ние. Перфектен подарък или купете такъв за вашия дом и работа.



Създайте ароматна, музикална среда с ароматните дифузори. Dituo работи като високоговорител и дифузер на етерично масло, за да съчетае перфектно вашата музикална селекция с успокояваща ароматерапия. Вградената звукова система може да се свърже безжично с вашето Bluetooth устройство. Добавете само половин чаша вода и любимото си етерично масло, за да създадете релаксираща спа среда. Добавете допълнителна атмосфера с допълнителни настройки на светлината. Мъглата ще се изключи автоматично, когато водата свърши.


best humidifierthe best home humidifierbluetooth humidifierbluetooth diffuser

diffuser speakerhome humidifier

room humidifier

Забележка:

1. Моля, изберете водоразтворимите етерични масла за по-добро изживяване.
2. Много вода може да доведе до малко мъгла. Моля, не добавяйте вода над линията MAX.

3. Това е дифузьор за масло, но можете да го използвате и като овлажнител, ако желаете.


Всичко в едно Bluetooth високоговорител Ароматерапевтичен интелигентен дифузьор с етерично масло, 7 LED терапевтична нощна лампа, 300 ml Cool Mist ултразвуков овлажнител, дървени зърна и автоматично изключване без вода

Относно този артикул:

DITUO ESSENTIALS AROMATHERAPY BLUETOOTH SPEAKER ДИФУЗОР ОТ ЕТИЧНО МАСЛО Всичко в едно Дифузер за етерично масло, който съчетава ароматерапия, LED светлина/нощна светлина и Bluetooth музикален плейър. Дифузорът Dituo побира 300 мл вода и произвежда до 30 мл влага на час. Може да работи 7-8 часа непрекъсната продукция. Чрез дифузия на въздуха, няколко капки етерично масло могат да доставят терапевтична ароматерапия в цялата ви стая, като същевременно изчистват въздуха и създават приятно ароматна среда.


УЛТРАЗВУКОВА МЪГЛА: Мъглата, използваща дифузори за етерични масла, носи яснота, спокойствие и облекчаване на стреса, тъй като оживява отново сухите синуси. Високоговорителят на овлажнителя за дифузьор на масло Dituo Essentials се изключва автоматично, когато водата изтече. Преносим за дома, йога, офис, спа център, спалня, бебета и детска стая. Идеална идея за подарък за семейството и приятелите, които обичат ароматерапията или могат да се възползват от лечението с ароматерапия с нашия ароматерапевтичен дифузьор.


7 LED ТЕРАПИЯ ЗА СМЯНА НА ЦВЯТА СВЕТЛИНА. Нашата LED светлина за арома дифузьор може да бъде настроена на един, серия от седем цвята за релаксираща терапия или просто да се изключи напълно за страхотен сън. Също така, нашият дифузер за етерично масло за ароматерапия работи като идеална нощна светлина и околна светлина, създавайки спокойна и романтична среда. Поглъщането на енергия от пълния спектър от цветни светлини стимулира кръвоносната система, имунната, ендокринната и нервната система на тялото.


4.0 BLUETOOTH СВЪРЗВАНЕ НА ГОВОРИЛИТЕ. Използва Smart Bluetooth достъпност за възпроизвеждане на вашия личен списък с любими музика или аудиокниги. Идеален за йога, медитация или ембиънт музика. Най-простата и лесна настройка на пазара, налична за вашия Bluetooth ароматерапевтичен дифузер. (Включете, синхронизирайте и стартирайте!)


СУПЕР ТИХ. Приетата ултразвукова технология, нашият дифузьор за ароматерапевтично масло е изключително тих, когато работи. Издава ултра фина и гладка мъгла, която може да омекоти и овлажни сухата и напукана кожа през зимата. Освен това нашият дифузер за въздух ще ви помогне да дишате по-добре, когато спите с включен климатик.

Горещи продукти
У дома> Продукти> Дифузьор на музикален високоговорител> Капачка за резба 300ml Bluetooth Music Oil Diffuser
Изпратете запитване
*
*

Ще се свържем с вас незабавно

Попълнете повече информация, така че да може да се свърже с вас по -бързо

Декларация за поверителност: Вашата поверителност е много важна за нас. Нашата компания обещава да не разкрива личната ви информация на всяко разширяване с изричните ви разрешения.

изпращам